Helden

Iedereen heeft wel iemand waar hij of zij naar opkijkt.

Als je klein bent is je papa de held: hij weet alles, hij kan alles, hij is groot en sterk, ... kortom hij is de held die we doorgaans kennen van in de film.

Het beeld van papa als onoverwinnelijke held taant wel met de jaren (opgroeiende tieners zien hun vader eerder als oude zaag), maar bij de meeste mensen komen er stilaan andere helden in de plaats.

Helden uit de sport, uit de muziek of beeldende kunstenaars, schrijvers of acteurs, grote en kleine helden, mensen die veraf zijn maar ook soms zeer nabij. Ze zijn niet altijd even spektakulair, maar iedereen heeft wel iemand waar hij stiekem of zeer uitgesproken naar op kijkt

Ook onze harmonie heeft haar helden. Mensen die iets betekend hebben doorheen onze geschiedenis, mensen die muziek schreven die zich na beluistering als een oorwurm in ons hoofd nestelt, mensen waarvan de melodie├źn het bloed door onze ledematen laat pompen en ons hart verwarmen. Kortom, mensen wiens muziek voor een deel onze reden van bestaan is.

Wij willen deze helden met u delen en stellen u dan ook graag onze 'Helden' voor tijdens ons themaconcert dat doorgaat op 11 en 12 november 2017.Plaats van afspraak is uiteraard het Gemeenschapscentrum De Corren te Steenokkerzeel.

Er staan u alweer enkele muzikale verrassingen op te wachten.

Kaarten zijn beschikbaar bij bestuursleden en muzikanten.