Sfeerkonsert

De lente komt er stilaan aan. In ons hoofd ten minste. Ook al ligt het oude jaar nog vers in het geheugen en zijn de lege champagneflessen in de berging stille getuigen van het feestgewoel van de voorbij weken, toch zijn we al vooruit aan het denken en is onze harmonie volop bezig met de voorbereidingen voor ons Sfeerkonsert op 17 maart 2018. We werken druk aan een volledig nieuw programma, en zijn er zeker van dat u aangenaam verrast zult zijn.

Gast is dit jaar Big Band Gretry uit Peutie onder leiding van Rudy Croon.

U wordt hierbij van harte uitgenodigd op ons Sfeerkonsert dat op zaterdag 17 maart 2018 doorgaat in Cultuurcentrum De Corren te Steenokkerzeel. Het concert vangt aan om 19.30 uur, deuren openen om 18.00 uur. Kaarten zijn binnenkort te koop bij muzikanten en bestuursleden en kosten 8. Aan de kassa betaalt u 10. Wees er op tijd bij, we verwachten naar goede gewoonte een vol huis.

Oh ja, ook in 2018 houden we halsstarrig vast aan onze zogenaamde schrijffouten in onze titel en behouden we wat dichterlijke vrijheid in onze spellingskeuze. Te gewoon is ook maar flauw, niet? We zetten het zot dan ook graag extra in de verf.