Mossel- en steakfestijn - 8 september 2019 van 11 tot 19 uur - Zaal De Corren

Lekker en gezond eten lijkt een combinatie die moeilijk op één bord te rijmen is. Mosselen met friet is zo'n gerecht waar men al eens scheef naar kijkt. Onterecht echter.

Inderdaad, mosselen bevatten evenveel eiwitten per gewicht als biefstuk, maar per 100 gram bevat een mossel slechts 1 procent vet. Bovendien behoort het grootste gedeelte van het vet van de mossel tot de categorie van de meervoudig onverzadigde vetzuren die juist cholesterolverlagend werken. Bovendien zijn mosselen rijk aan mineralen, fosfor, ijzer, koper, seleen en vitaminen. Supergezond dus! En wat de frieten betreft? Die vindt toch iedereen lekker...

Onze harmonie biedt u, naar jaarlijkse gewoonte, een uitgelezen mogelijkheid om te smullen: op zondag 8 september gaat ons jaarlijks Mossel- en Steakfestijn door in De Corren. Vaste klanten weten dat naast heerlijke mosselen en malse steaks ook verkwikkende aperitief, lekkere wijnen en rijkelijk ijsdessert te verkrijgen zijn aan democratische prijzen. Iedereen welkom tussen 11 en 19 uur.