Onze muziekschool

Ondanks het feit dat we reeds meer dan 165 jaar bestaan, tracht onze vereniging zich voortdurend te verjongen. Jonge muzikanten opleiden doen we dan ook al lang, en met groeiend succes. In onze muziekschool zorgen ervaren muzikanten in de aangename en positieve sfeer die onze vereniging eigen is ervoor dat kinderen de eerste stappen in de muziek zetten, dat ze de notenleer en hun instrument onder de knie krijgen en uiteindelijk kunnen doorgroeien tot volwaardige en goede muzikanten. Onze muzieklessen zijn gratis, ook studiemateriaal en een instrument worden gratis ter beschikking gesteld om muziek te kunnen leren.

Marjolein, een jonge maar ervaren en professionel muzikanten, geeft elke donderdag notenleerles in de lokalen van VBS Ter Ham. Het eerste jaar notenleer krijgt les van 16.10 tot 17.00 uur, het tweede van 17.10 tot 18.00 uur en het derde van 18.10 tot 19.00 uur. Op donderdag 17 en 24 september kan er vanaf 16.00 uur ingeschreven worden in VBS Ter Ham, nadien inpikken kan in onderling onderleg. Contacteer ons gewoon om te bespreken wat mogelijk is.

In de lente van 2019 zijn we ook gestart met een instaporkestje, waar onze jonge leerlingen vol enthousiasme samen fijne muziek trachten te maken. Hun eerste optreden op het schoolfeest van VBS Ter Ham (waar ze vaak ook naar school gaan of geweest zijn) kon alvast op veel bijval rekenen.

Ook volwassenen zijn bij ons welkom. Vroeger een instrument geleerd en nu zin om terug aan het musiceren te gaan? Kom ons eens opzoeken tijdens onze repetities op zondagmorgen in De Corren, of bezoek onze concerten om onze vereniging te ontdekken.


Interesse?

Zin in een zinvolle hobby ? Muziek spelen geeft je een leven lang intens plezier. Het kan gratis bij onze harmonie op elke leeftijd. Notenleer, alle blaasinstrumenten en slagwerk. Ervaren leraars, ongedwongen sfeer. Contacteer ons of bel W. Van Rillaer - Tel. 02.751.86.62

Onze leerkrachten

 • Marjolein

  Notenleer

 • Marjolein

  Dwarsfluit

 • Veerle Van Rillaer

  Klarinet

 • Freddy Dedobbeleer

  Saxofoon

 • Peter

  Saxofoon

 • Steven Kumps

  Koperen blaasinstrumenten

 • Ronny Van Acker

  Slagwerk