Ticketreservatie hoornconcert

Uileg over het het concert door het hoornkwartet van het Nationaal Orkest België vind je hieronder, de link om je plaats te reserveren vind je hiernaast.

Concert hoornkwartet Nationaal Orkest België

Op zaterdag 28 augustus organiseert onze harmonie een concert van het hoornkwartet van het Nationaal Orkest van België. Met onze eigen dirigent Anthony Devriendt, Jan Van Duffel, Katrien Vintioen en Kristina Mascher-Turner kunnen we absolute topkwaliteit naar Steenokkerzeel halen.Tickets voor dit mooi concert door de fine fleur van de hoornmuziek kosten 15 euro.

Corona zorgt ervoor dat we momenteel nog niet juist weten hoeveel toeschouwers we mogen toelaten, daarom werken we met voorinschrijvingen. Eens er meer duidelijkheid is rond het toegelaten aantal aanwezigen, contacteren we iedereen die een ticketaanvraag heeft geplaatst opnieuw met een uitnodiging tot betaling. Na ontvangs van uw betaling zullen we het gewenst aantal plaatsen voor u reserveren.

Kaarten zullen toegewezen worden volgens volgorde van voorinschrjving: hoe eerder u zich inschrijft, hoe groter de kans dat u de gevraagde tickets effectief zult ontvangen.

Uiteraard zorgen we er voor dat de geldende coronaverplichtingen voor dit concert gerespecteerd worden.

Inschrijven voor dit concert kan via de knop bovenaan deze pagina.